nellla kharisma - ditinggal rabi (lirik) MP3

nellla kharisma - ditinggal rabi (lirik) MP3

Download lagu nellla kharisma - ditinggal rabi (lirik) MP3 dapat kamu download secara gratis di Radio Cebong Bong. Details lagu nellla kharisma - ditinggal rabi (lirik) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download nellla kharisma - ditinggal rabi (lirik) berada dibawah.

Title nellla kharisma - ditinggal rabi (lirik)
Duration 04:31
File Format mp3
Mime Type audio/mpeg
Bitrate 128 kbps
Size 6.2 MB
Views 3,647,434x
Uploaded on 29 Juni 2017

Silahkan klik salah satu tombol yg berfungsi, Jika download belum juga dimulai silahkan klik lagi sampai bisa 😘

Download Mp3

nella khrisma ditinggal rabi lirik karaoke

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro, nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Tags: #nella kharisma #ditinggal rabi #lirik #lyric #karaoke #musik #dangdut